Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona adjudica el projecte d'arranjament d'una part del Parc Francolí

S'instal·larà un nou espai agility per gossos; s'arranjarà la zona de la guingueta; es remodelarà la zona de pic-nic i s'instal·laran bancs, fonts i papereres

Imatge d'arxiu de treballs de manteniment del Parc Francolí Imatge d'arxiu de treballs de manteniment del Parc Francolí TJERK VAN DER MEULEN
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 06 Gener 2023 17:45

El projecte d’arranjament del sector sud del Parc Francolí de Tarragona, s’ha adjudicat a l’empresa URBASER SA, que durà a terme les obres que suposaran un impacte molt gran en la millora del parc més gran de la ciutat i que consistiran entre d’altres en la instal·lació d’un nou espai agility per gossos; l’arranjament de la zona de la guingueta per a fer-lo més accessible i ordenat; la remodelació de la zona de pic-nic i la instal·lació de nou mobiliari urbà com bancs, fonts i papereres. Pel que fa als treballs de jardineria, que el projecte també contempla, està previst un nou sistema de reg per goteig de talussos i parterres; una actuació sobre la jardineria dels talussos fent neteja, poda i plantació segons les necessitats i la neteja de grafits al mobiliari urbà i casetes d’obra.

La consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, destaca la importància d’aquest projecte ja que “tractant-se d’un parc referent a la ciutat, tant per la seva ubicació privilegiada com per la seva encertada diversificació d’usos, ja feia temps que necessitàvem iniciar aquests treballs”.

Es preveu que les obres tinguin una durada de sis mesos i compten amb un pressupost de 195.510,57 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: