Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Federació d'Ecologistes de Catalunya denuncia que PSC i Junts fan "xantatge ambiental" amb la proposta de pressupost

Lamenten que es plantegi el Hard Rock, ampliar l'aeroport o el quart cinturó al Vallès en lloc d'inversió social

Imatge d'arxiu dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) on està previst ubicar-hi Hard Rock Imatge d'arxiu dels terrenys del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) on està previst ubicar-hi Hard Rock ARXIU / ACN
Medi Ambient ACN
Dimarts, 03 Gener 2023 20:28

La Federació d'Ecologistes de Catalunya denuncia que la proposta per al pressupost 2023 que han fet els partits del PSC i Junts per Catalunya és "un xantatge ambiental inacceptable". Lamenten que les condicions incloguin "projectes desenvolupadors" com el complex d'oci i lleure Hard Rock a Tarragona, l'ampliació de l'aeroport de Prat a Barcelona o el quart cinturó al Vallès, en lloc de "polítiques progressistes de l'estat de benestar" amb inversions en sanitat, educació i serveis socials. També critiquen que no s'aposti per projectes contra la pèrdua de la biodiversitat, l'alimentació i l'agricultura quilòmetre zero i la implantació d'energies renovables a les zones de consum.

Per a la Federació d'Ecologistes de Catalunya, les condicions que es proposen pels socialistes i Junts als comptes de 2023 "comporten una gran hipocresia política" i "contravenen" la Llei de canvi climàtic, la declaració d'Emergència Climàtica, així com l'Acord COP 15 de Montreal -protegir el 30% del territori- i l'Estratègia Catalana de Biodiversitat que cal impulsar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: