Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Establiments d'hostaleria lliuraran un "Cotilló Sense Plàstic" per Cap d'Any

El cotilló facturat a Tarragona també es podrà adquirir aquest divendres i dissabte al matí al Mercat Central de la ciutat

El "Cotilló Sense Plàstic" s'incorporarà aquesta nit de Cap d'Any en alguns sopars de restaurants El "Cotilló Sense Plàstic" s'incorporarà aquesta nit de Cap d'Any en alguns sopars de restaurants EL FAR COOPERATIU
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 30 Desembre 2022 11:34

Hostaleria i sostenibilitat són un binomi indissoluble en temps de col·lapse climàtic. El sector de la restauració n’ha pres consciència i cada cop fa més esforços per preservar el medi ambient. El "Cotilló Sense Plàstic" és un producte que se suma a totes aquestes mesures que ajuden al sector de l’hostaleria a complir amb els seus objectius de sostenibilitat. Establiments com el Restaurant La Boella, el Resort L'Avenc Benestar Rural o el sopar de Nadal del Club Vaixell de Tarragona, a través del Càtering Costa Daurada, ja han implementat el "Cotilló Sense Plàstic" en les seves festes de Cap d’any, una manera de satisfer també les inquietuds de la seva clientela.

Es tracta d’una manera de celebrar el cap d’any de forma festiva i divertida sense promoure la fabricació de plàstics ni de generar residus difícils de reciclar, tot promovent l’hàbit de la reutilització.

El "Cotilló Sense Plàstic" és un producte d'impacte ambiental, però també d’iniciativa social. Es produeix i es dissenya de forma inclusiva a Tarragona, a través de La Torreta, l’estudi creatiu i de disseny format per persones amb diversitat funcional que impulsen la cooperativa El Far i la Fundació Topromi (Fundació Catalunya La Pedrera). Un producte produït 100% de forma local, la qual cosa suma a minimitzar també la petjada ecològica.

Aquest divendres i dissabte al matí, el cotilló es podrà adquirir al Mercat Central de Tarragona.

Circulars, un projecte que promou el consum conscient

El "Cotilló Sense Plàstic" és una iniciativa impulsada per sis dones que formen part del projecte 'Circulars', un projecte d'economia social i cooperativa que promou el consum conscient amb l'objectiu de construir municipis més sostenibles que millorin la vida de les persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: