Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Torredembarra substitueix 82 llumeneres a la urbanització les Àmfores

L'objectiu és la contaminació lumínica del municipi

L'Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme la substitució de 82 llumeneres a la urbanització les Àmfores L'Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme la substitució de 82 llumeneres a la urbanització les Àmfores AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2022 00:20

La Regidoria de Via Pública i Mobilitat informa que s’ha dut a terme la substitució de 82 llumeneres a la urbanització les Àmfores de Torredembarra amb l’objectiu de reduir la contaminació lumínica del municipi.

L’actuació es va dur a terme entre els mesos de juliol i setembre als carrers del Bergantí, de la Goleta, del Gussi, de la Barca, de la Xalana, del Vaixell, de Bizanci, de Gaudí, de Velázquez, del Xabec i de la Fragata. L’empresa encarregada d’executar els treballs ha estat Eugeni Abelló Electricitat, SL per un import de 44.710,71 € (IVA inclòs). Per a finançar aquestes obres, l’Ajuntament de Torredembarra ha comptat amb una subvenció d’11.177,68 € de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: