Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallers de reciclatge per a joves i escolars a Torredembarra

En total, s'imparteixen 15 tallers de reciclatge i 14 de porta-entrepans, dirigits a l’alumnat de l’escola Molí de Vent i de l’Institut Torredembarra

Taller de reciclatge per a joves i escolars, a Cal Bofill de Torredembarra Taller de reciclatge per a joves i escolars, a Cal Bofill de Torredembarra AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 21 Octubre 2022 18:04

La Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra presenta un seguit de tallers de reciclatge que es duen a terme aquest mes d’octubre dins el programa d’educació ambiental del municipi, i en el marc del conveni de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya, les empreses Ecoembes i Evovidre i el mateix consistori.

En total, s’han previst 15 tallers de reciclatge i 14 de porta-entrepans, dirigits a l’alumnat de l’escola Molí de Vent i de l’Institut Torredembarra, i als joves que participen en les activitats del Punt d’Informació Juvenil.

Aquesta setmana ja s’han dut a terme el taller de reciclatge per a joves del PIJ i els tallers de reciclatge i de porta-entrepans per a alumnes de l’Institut Torredembarra.

A l’Escola Molí de Vent, el taller de reciclatge i el de porta-entrepans es durà a terme els dies, 20, 21, 25, 26 i 28 d’octubre.

Els tallers van a càrrec d’Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: