Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Jornada Fem Francolí! arriba aquest dissabte a la seva desena edició

Es farà una acció de voluntariat a la ribera dreta del riu, al costat del Pont de Santa Tecla, i una sortida de descoberta per conèixer l'entorn fluvial

L'Associació Aurora organitza aquest dissabte al matí la 10a edició de la Jornada Fem Francolí!, al marge dret del riu L'Associació Aurora organitza aquest dissabte al matí la 10a edició de la Jornada Fem Francolí!, al marge dret del riu ASSOCIACIÓ AURORA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 15 Setembre 2022 20:34

L'Associació Aurora organitza aquest dissabte 17 de setembre la 10a edició de la Jornada Fem Francolí!, al marge dret del riu, a partir de les 10h, al costat del Pont de Santa Tecla.

En aquesta jornada de voluntariat ambiental es realitzaran tasques de conservació del bosc de ribera. Es faran diferents actuacions de manteniment de les darreres plantacions. En concret, es netejaran els escocells i es regaran les plantes. També es durà a terme una sortida per a donar a conèixer aquest entorn fluvial i les principals espècies de flora i fauna que s'hi poden trobar.

El programa de l'activitat serà el següent:

- 10h. Formalització de les inscripcions

- 10.30h. Presentació de la jornada

- 10.45h. Inici de les activitats

- 13.30h. Fi de les activitats

Les persones que vulguin participar poden d'inscriure's anticipadament o el mateix dia de la jornada. S'aconsella portar calçat adequat. Els menors d'edat han de venir acompanyats d'un adult que se'n faci responsable.

Per inscriure's prèviament cal enviar un missatge amb les dades (nom i cognoms, codi postal, telèfon i correu electrònic) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al 977520205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).

L'Associació Aurora organitza aquesta jornada amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i amb la col·laboració d'Europe Direct Tarragona i de GATA-Ecologistes de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: