Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pati Jaume I acull una exposició i un concurs de fotografia per celebrar els 20 anys de GATA

L'exposició del grup ecologista es pot veure fins l'11 de setembre a l'Ajuntament de Tarragona

L'exposició del grup ecologista es pot veure fins l'11 de setembre a l'Ajuntament de Tarragona L'exposició del grup ecologista es pot veure fins l'11 de setembre a l'Ajuntament de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 02 Setembre 2022 12:28

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha inaugurat aquest dijous a la tarda al Pati Jaume I l’exposició commemorativa dels 20 anys de l’Associació Excursionista i Ecologista de Tarragona-Grup d’Amics de Toni Anchon i Ecologistes de Tarragona (GATA).

L’exposició consta d’un centenar de fotografies fetes pels seus socis i simpatitzants durant la darrera dècada i que participaran, a banda de l’exposició, a un concurs fotogràfic. Durant l’acte, també s’ha projectat un vídeo amb el testimoni de diverses persones vinculades al GATA al llarg de la seva història.

L’alcalde Ricomà ha felicitat l'entitat ecologista "pel seu llarg recorregut" i i ha agraït "la seva gran tasca i compromís amb la natura i el territori. Ricomà ha conclòs: "La vostra tasca per la recuperació de senders, la reforestació en espais fluvials i de platja, neteja de residus en espais naturals i reivindicacions històriques com salvar la platja llarga, entre d'altres, és totalment altruista i imprescindible per protegir el territori".

L’exposició es podrà veure fins l’11 de setembre. Les votacions de les fotografies duraran fins al vespre del divendres 9 de setembre. L’endemà dissabte 10 de setembre es farà el recompte de vots i es lliuraran els tres premis.

GATA

Gata, Grup d'Amics de Toni Achón - Ecologistes de Tarragona, és una entitat excursionista, ecologista i naturalista de la ciutat de Tarragona sense ànim de lucre. El grup està constituït al Camp de Tarragona, i el seu àmbit d’actuació va des de les Terres de l’Ebre fins al Penedès i Garraf. S’organitza al voltant d’activitats que preparen de forma totalment altruista els membres de l’associació. Les activitats que s'organitzen bàsicament són ; excursions de senderisme, BTT, i caiac de riu i mar i col·laboració en la recuperació de senders, reforestacions en espais fluvials i de platja, neteja de campaments il·legals de marihuana, neteja de residus en espais naturals, i reivindicacions històriques com és Salvar la platja llarga, el preventori de la Savinosa i la renaturalització de la platja del Miracle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: