Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cal Bofill de Torredembarra dedica l'exposició del mes d'agost a "La corretjola o algueró"

La corretjola com la coneixen els pescadors torrencs, algueró al diccionari, és una de les úniques cinc plantes que fan flors sota la mar Mediterrània

"Cymodocea", també anomenada corretjola a Torredembarra o algueró, a la platja de Torredembarra "Cymodocea", també anomenada corretjola a Torredembarra o algueró, a la platja de Torredembarra ARXIU / GEPEC-EdC
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Agost 2022 21:22

La Regidoria de Sostenibilitat presenta, dins el programa d’educació ambiental de Torredembarra, l’exposició 'La corretjola o algueró', a càrrec de GEPEC - Ecologistes de Catalunya, que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant el mes d’agost.

La corretjola com la coneixen els pescadors torrencs, algueró al diccionari, Cymodocea nodosa científicament, és una de les úniques 5 plantes que fan flors sota la mar Mediterrània. La població catalana més important és al Tarragonès. Hi ha un cert quòrum entre la comunitat científica que podria ser un pas intermedi entre el desert submarí i les frondoses praderies de posidònia (Posidonia oceanica).

L’exposició mostra amb èmfasi el seu paper com a fixadora de fons marins, platges i dunes i la gestió adequada de les seves restes quan arriben després de tempestes importants. No és brossa, és un recurs. I molt valuós.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: