Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Muntanyans de Torredembarra, l'única platja de la Costa Daurada que rep el guardó "Platges Verges 2022"

Ecologistes En Acció ha lliurat els altres 15 guardons a platges de 5 municipis de les Terres de l'Ebre

Els representants d'Ecologistes En Acció de Tarragona i l'Ebre, avui, en roda de premsa Els representants d'Ecologistes En Acció de Tarragona i l'Ebre, avui, en roda de premsa ECOLOGISTES EN ACCIÓ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Juliol 2022 21:13

El Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre ha acollit aquest dilluns al matí l'acte del lliurament dels guardons "Platges Verges 2022", que atorga Ecologistes En Acció de Tarragona i l'Ebre.

Després de dos anys de suspensió degut a la pandèmia, avui s’ha reprès l’edició anual dels guardons "Platges Verges", que tenen com a finalitat la preservació del patrimoni litoral de la nostra costa.

Durant l’acte l'entitat ecologista ha denunciat el retard de la Generalitat en aplicar la Llei de preservació del litoral aprovada l’any 2020, "però encara sense aplicar en alguns aspectes de la llei com, per exemple, la qualificació dins del catàleg de platges de les que són de protecció especial, element fonamental per aconseguir una protecció del nostre patrimoni natural coster."

L’acte ha tingut la presència de diversos representants polítics dels ajuntaments de les platges candidates, com per exemple l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, el tinent d’alcalde de Deltebre, Kílian Franch, la regidora de Turisme de l'Ametlla de Mar, Maite Boquera, així com també de tècnics de les administracions competents.

Les platges de la demarcació Tarragona i l'Ebre guardonades han estat per localitats:

Alcanar. Timbes del Sol de Riu i Aigua moll de Sol de Riu.

La Ràpita. Platja del Trabucador

Deltebre. La Bassa de l’arena, La Marquesa i La punta del Fangar.

L'Ampolla. Cala Maria i La Platja del Baconé.

L'Ametlla de Mar. Estany Podrit, Torrent del Pi, Platja de Santes Creus, Cala de La Llenya, Caleta del Cap de l’Àliga, Platja de l’Illot, Platja de Port Olivet,

Torredembarra. Platja dels Muntanyans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: