Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'allarga la temporada de cria del corriol camanegre a la platja de la Paella de Torredembarra

S’ha delimitat una zona de protecció i tranquil·litat

A la platja de la Paella de Torredembarra s'ha delimitat una zona de tranquil·litat i protecció fins que els pollets de corriol ja puguin volar A la platja de la Paella de Torredembarra s'ha delimitat una zona de tranquil·litat i protecció fins que els pollets de corriol ja puguin volar AJUNTAMENT DE TORRDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 16:54

El corriol camanegre, espècie protegida que nia a la sorra, ha criat a la platja de la Paella de Torredembarra i en aquests moments encara s’hi troben mitja dotzena de pollets en ple creixement. És per aquest motiu que s’allarga la temporada de cria fins a mitjans del mes d’agost i s’ha delimitat una zona de tranquil·litat i protecció fins que ja puguin volar. Aquesta zona és més reduïda que l’anterior, la prevista per a la fase de posta d’ous, però encara és necessària perquè els pollets puguin prosperar.

La decisió d’establir aquesta zona de protecció s’ha pres aquest matí durant la reunió a peu de platja que han mantingut el regidor de Sostenibilitat, Joan Torras; tècnics de Fauna i Flora de la Generalitat; Agents Rurals, i tècnics i brigades mediambientals de l’Ajuntament i del Gepec.

La Regidoria de Sostenibilitat demana màxima precaució, especialment que no s'acostin els gossos a les zones protegides (Muntanyans i zona acordonada de la Paella). De fet, durant tot l’any està prohibit l’accés dels animals de companyia a aquests espais. A més, del 4 de juny al 25 de setembre està prohibit passejar o romandre amb animals de companyia a les platges a excepció dels gossos pigall.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: