Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consorci d'Aigües de Tarragona inaugura un nou dipòsit regulador al Vendrell

La instal·lació de 25.000 m3 ha costat 3,8 MEUR i servirà per millorar la capacitat de regulació a l'àrea del Baix Penedès

 El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha inaugurat aquest dimarts un dipòsit regulador a la urbanització Mas Astor del Vendrell El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha inaugurat aquest dimarts un dipòsit regulador a la urbanització Mas Astor del Vendrell CAT
Medi Ambient ACN
Dimarts, 07 Juny 2022 20:31

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) ha inaugurat aquest dimarts un dipòsit regulador a la urbanització Mas Astor del Vendrell. L'obra, adjudicada a l'UTE formada per Carbonell Figueras i Constructora de Calaf, ha suposat una inversió de 3,8 milions d'euros. L'Agència Catalana de l'Aigua ha finançat la meitat de l'actuació. El dipòsit té una capacitat de 25.000 m3 i servirà per millorar la capacitat de regulació al llarg dels més de 400 quilòmetres de canonades en cas d'incidència en el subministrament.

En la inauguració, el seu president, Joan Alginet, ha anunciat que hi ha contemplats dos dipòsits reguladors més en el marc del Pla Estratègic 2022-2026. Aquests s'instal·laran a Vila-seca i Cunit i tindran les mateixes característiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: