Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Montblanc impulsa la campanya "Montblanc Entorn N@tural"

L'objectiu és la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes

Presentació de la campanya de campanya de conscienciació mediambiental "Montblanc Cuidem Entorn N@atural" Presentació de la campanya de campanya de conscienciació mediambiental "Montblanc Cuidem Entorn N@atural" AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juny 2022 21:25

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc impulsa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, la campanya "Montblanc Entorn N@atural", que té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes i també amb unes xerrades adreçades a les escoles per implicar als més joves.

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja s'ha fet aquest diumenge 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida. L’activitat, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, dona el tret de sortida “a les accions que neixen amb la voluntat de donar a conèixer la riquesa de l’entorn natural que té Montblanc i també la importància de preservar-lo” apuntava Santi Porta, regidor de Medi Ambient de Montblanc.

Les properes activitats tindran lloc l’11 de juny al barranc de la Pasquala i el 25 de juny a la Vall, en un indret que es farà públic uns dies abans. Pel que fa a les conferències a les escoles es desenvoluparan durant el mes de setembre i es realitzaran a les escoles Les Muralles, Mare de Déu de la Serra, a l'Institut Martí l'Humà i també a Tilmar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: