Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament d’Altafulla reforça el servei de recollida de la brossa per a aquest cap de setmana llarg

Ho fa amb dues recollides complementàries al matí i a la tarda per tal d’evitar l’acumulació de bosses d’escombraries al voltant de les illes de contenidors

L'Ajuntament d'Altafulla reforçarà el servei de recollida de la brossa per a aquest cap de setmana llarg en què dilluns és festiu L'Ajuntament d'Altafulla reforçarà el servei de recollida de la brossa per a aquest cap de setmana llarg en què dilluns és festiu AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juny 2022 12:09

L’Ajuntament d’Altafulla reforçarà conjuntament amb el Consell Comarcal del Tarragonès, a través de l’empresa concessionària de FCC, el servei de recollida de la brossa per a aquest cap de setmana llarg en què dilluns és festiu.

Ho farà amb dues recollides complementàries al matí i a la tarda per tal d’evitar l’acumulació de bosses d’escombraries al voltant de les illes de contenidors, especialment al Barri Marítim. La intenció del consistori és que aquest reforç ja es converteixi en habitual quan comenci la temporada d’estiu el pròxim 13 de juny, període de l’any en què la població d’Altafulla es triplica.

Per la seva banda, l’alcaldessa d’Altafulla i responsable dels Serveis Municipals, Montse Castellarnau, ha avançat que s’està treballant en la reorganització d’illes de contenidors, principalment de la plaça Boters, on està previst que dels dotze contenidors que hi ha en l’actualitat, passin a set, i els cinc restants s’ubiquin en una altra zona que es concretarà en les properes setmanes.

El que sí que s’ha fet ja és la instal·lació d’una illa de contenidors a l’Ermita de Sant Antoni per donar servei per donar servei al restaurant que hi ha a la zona especialment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: