Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de voluntariat ambiental, aquest diumenge, als Morrots de la Savinosa de Tarragona

Es realitzarà una excursió guiada i retirada de residus de la platja del Miracle a la platja dels Capellans

El Morrot de la Savinosa, a Tarragona El Morrot de la Savinosa, a Tarragona ASSOCIACIÓ AURORA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juny 2022 12:26

Aquest diumenge 5 de juny l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona organitzen una Jornada de Voluntariat Ambiental als Morrots de la Savinosa de Tarragona. Aquesta activitat, que forma part dels actes de la Setmana de la Natura, rep el suport de l’Ajuntament de Tarragona i de l’oficina Europe Direct de Tarragona, i compta amb la col·laboració de l’entitat GATA-Ecologistes de Tarragona.

Es realitzaran diferents activitats en grups i torns diferents.

Excursió guiada i retirada de residus de la platja del Miracle a la platja dels Capellans

Es realitzarà una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja del Miracle a la platja dels Capellans. En alguns punts del recorregut es retirarà els residus que es trobin. Sortida a la platja del Miracle al costat de la caseta de la Creu Roja a les 9.30h. Duració aproximada 2 hores.

Taller de caixes niu als Morrots de la Savinosa

Es farà un taller de caixes niu en el qual es donarà a conèixer l’entorn i els ocells que l’habiten, que són les caixes niu i com funcionen. Sortida a la platja dels Capellans a les 11h. Duració aproximada 1 hora i mitja.

Visita guiada i sortida botànica als Morrots de la Savinosa

Es durà a terme una sortida pels Morrots de la Savinosa en la qual es donarà a conèixer l’espai i la flora d’aquest entorn natural. Sortida a la platja dels Capellans a les 11h. La durada aproximada de la sortida és de 2 hores.

Retirada de residus als Morrots de la Savinosa

Es realitzarà una retirada de residus de tot l’entorn dels Morrots de la Savinosa. Sortida a la platja dels Capellans a les 11h. La durada aproximada de l'activitat serà de 2 hores.

Hi haurà dos punts de trobada. A la platja del Miracle, al costat de la caseta de la Creu Roja, a les 9h, per a l’excursió del litoral. I a la platja dels Capellans, a les 10.30h, per a les activitats als Morrots de la Savinosa.

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitaran el material per a realitzar l’activitat. Els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

A través d’aquest tipus d’iniciatives DECATHLON aposta per portar a terme accions que contribueixin a cuidar els espais naturals i disminuir l’impacte ambiental, promovent al mateix temps l’esport a l’aire lliure.

Les inscripcions

Les persones que vulguin participar han d’apuntar-se prèviament a través de la plana web de Decathlon.

També hi ha l’opció d’inscriure’s, en funció de les places disponibles, el mateix dia de l’activitat en els punts de trobada (mòbil de contacte: 626557040).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: