Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí promou activitats de conscienciació i sensibilització amb el medi ambient

Les activitats aniran des de tallers, sessions de contes, projecció d’un documental, activitats infantils i una exposició

Els actes començaven el passat diumenge 29 de maig amb una Bicicletada Popular pel terme municipal Els actes començaven el passat diumenge 29 de maig amb una Bicicletada Popular pel terme municipal AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 03 Juny 2022 01:08

Durant tot el mes de juny l’Ajuntament de Constantí organitza diverses activitats de sensibilització amb el Medi Ambient. El 5 de juny se celebra el Dia internacional del Medi Ambient i al voltant d’aquesta data l’Ajuntament realitzarà diferents activitats d’educació ambiental destinades a conscienciar i sensibilitzar la ciutadania de la importància de respectar i preservar el medi ambient. Les activitats aniran des de tallers, sessions de contes, projecció d’un documental, activitats infantils i una exposició.

Els actes començaven el passat diumenge 29 de maig amb una Bicicletada Popular pel terme municipal. D'altra banda, durant tota la setmana del 30 de maig al 3 de juny, els alumnes de les escoles municipals estan realitzant itineraris de neteja al voltant del riu Francolí.

El dimecres 1 de juny, a les 18 hores, es projectarà a la Biblioteca Municipal el Documental "50 º C. El planeta en temps d’emergència climàtica" que pretén oferir, en poc més de 60 minuts, una visió sobre què suposa el canvi climàtic i les amenaces que se’n deriven. Seguidament tindrà lloc un videofòrum dinamitzat per Natalia Riera, de l'Associació Entrepobles. Les activitats continuaran el dijous 2 de juny a la Biblioteca amb una sessió de Bibliocontes "La revolta climàtica a través dels contes", a càrrec de Vivim del Cuentu. Es tracta d'una activitat de contes sobre el canvi climàtic i la preservació del medi ambient, per a infants a partir dels 6 anys.

El dijous 9 de juny tindrà lloc, també a la Biblioteca, el Taller "Sóc activista" a càrrec de la booktuber Mixa, una activitat adreçada als alumnes de 1r de Batxillerat.

El divendres 17 de juny continuaran les activitats amb una jornada festiva i de sensibilització amb el Medi Ambient, a la plaça de les Escoles. Durant tota la tarda hi haurà inflables, tallers relacionats amb el Medi ambient i coca i xocolata per a tots els assistents.

Per acabar, el dilluns 20 de juny tindrà lloc a la Biblioteca Municipal el Taller: Saps de què està fet el teu mòbil?, que també és el títol de l'exposició itinerant que es podrà veure del 10 al 30 de juny a la mateixa Biblioteca. Totes les activitats que es faran a la Biblioteca formen part del programa “Biblioteques Sense Fronteres, compromeses amb un món més just”, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: