Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 40 nens i nenes se sumen a la Festa de la Natura de Vallmoll

Aquest dissabte es van plantar una vintena d’arbres al parc de la Pau John Lennon a la jornada ‘Apadrina un arbre’

Aquest dissabte es van plantar una vintena d’arbres al parc de la Pau John Lennon a la jornada ‘Apadrina un arbre’ Aquest dissabte es van plantar una vintena d’arbres al parc de la Pau John Lennon a la jornada ‘Apadrina un arbre’ AJUNTAMENT DE VALLMOLL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Mai 2022 23:31

Vallmoll va celebrar aquest cap de setmana la primera edició de la Festa de la natura: Apadrina un arbre. La jornada va comptar amb la participació de gairebé una cinquantena de nens i nenes del municipi, que van poder plantar i nomenar alguns dels arbres que s’hi van plantar.

En total, es van plantar i regar 22 arbres acàcia rosa, amb l’ajuda dels pares, mares i personal de l’Ajuntament. Un cop plantats, els infants van escriure els seus noms en uns petits cartells, que després van penjar a l’arbre escollit.

L’acte va començar a les 9.30 hores del matí i es van fer dues parades per esmorzar. A més, es va gaudir de l’espectacle infantil 'Els superherois' de la companyia Pop per xics.

Des de l’Ajuntament de Vallmoll i la Regidoria de Cultura i Activitats Lúdiques es vol agrair la participació de tots els vallmollencs i vallmollenques, afegint que cada acte del calendari d’activitats té l’objectiu de convertir Vallmoll en un poble viu i actiu per a totes les edats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: