Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja prepara una nova edició de l'Ecoverd amb nou dies d'activitats

Del 29 de maig a l’11 de juny se celebraran activitats relacionades amb el medi ambient i la vida saludable

Del 29 de maig a l’11 de juny se celebraran activitats relacionades amb el medi ambient i la vida saludable Del 29 de maig a l’11 de juny se celebraran activitats relacionades amb el medi ambient i la vida saludable AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Mai 2022 12:34

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració d'entitats del poble, presenta un any més el programa de l'Ecoverd, una setmana dedicada al medi ambient i a la vida saludable i que enguany omplirà d’activitats gairebé 10 dies.

Des del dia 29 de maig fins l’11 de juny tot un seguit d'actes configuren el programa de l'Ecoverd, on s’hi han implicat moltes entitats canongines, l’Escola la Canonja, la Llar d’Infants Mare de Déu de l’Esperança i l’Institut Collblanc.

“Hem aconseguit que l’Ecoverd formi part de la programació anual de l’Ajuntament pel que fa a activitats mediambientals i enguany hem incrementat els dies i el programa és més extens”, ens comenta la regidora de Medi Ambient, Glòria Virgili.

Les activitats, de caràcter divulgatiu, començaran el diumenge 29 de maig amb un taller de fotografia de la natura al Mur Verd a càrrec del fotògraf Pep Aguadé. Aquest taller és un petit tast introductiu a la fotografia de paisatge que obrirà el Concurs de Fotografia de l’Ecoverd.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: