Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La plaça de la Llibertat de Reus acollirà aquest dissabte la Festa del Reciclatge

Una jornada d'activitats educatives i lúdiques per conscienciar de la necessitat de reduir, reutilitzar, reciclar i fomentar l’hàbit de separar els residus a les nostres llars

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha presentat la Festa del Reciclatge 2022 El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha presentat la Festa del Reciclatge 2022 REUS.CAT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 20 Mai 2022 21:58

La Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de Reus organitza aquest dissabte, 21 de maig, de les 10.30 a les 13.00 h i de les 16 a les 20 hores, la Festa del Reciclatge a la plaça de la Llibertat. Una jornada d'activitats educatives i lúdiques per conscienciar de la necessitat de reduir, reutilitzar, reciclar i fomentar l’hàbit de separar els residus a les nostre s llars. Aquesta activitat forma part del programa de conscienciació ambiental per millorar la sostenibilitat a Reus, sensibilitzar sobre el canvi climàtic i els seus efectes, i fer avançar amb la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que impulsa la Regidoria.

Al llarg del dia es succeiran tallers per als més petits, jocs i sortejos per finalitzar amb una mini disco infantil que de la mà d’un grup d’animadors inclourà coreografies i jocs de màgia. En el decurs de la jornada es podrà visitar també la carpa de la nova campanya “Reus, recicla bé”, on dos educadors ambientals resoldran els dubtes més freqüents sobre la separació de residus, repartiran bosses i cubells d’orgànica per reciclar i recolliran els suggeriments dels veïns i veïnes que s’acostin.

Entre els principals atractius de la festa hi haurà l’inflable: 'Pop del reciclatge. Recicla aprenent'; la ruleta del reciclatge; el taller de sabons casolans; i el 
taller del joc del reciclatge. 

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha manifestat que “darrere dels elements lúdics i festius que fa atractiva la festa, hi ha la voluntat de millorar els hàbits de reciclatge i la intenció de transmetre a les noves generacions el respecte per la natura, la consciència que els recursos naturals són finits i la necessitat d’adaptar-nos a la realitat del canvi climàtic”.

Al llarg de tot el dia també hi haurà un taller de dibuix sobre el reciclatge de l’oli i per refrescar-se es posarà a l’abast dels assistents una font d’aigua freda- KM0, gràcies a la col·laboració d'Aigües de Reus. Els horaris dels diversos tallers i activitats es poden consultar en el cartell adjunt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: