Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller sobre la qualitat de l'aire, aquest dissabte a Torredembarra

El taller 'El líquens: bioindicadors de la qualitat de l’aire' tindrà lloc, a les 10:30h, a la plaça del Castell

En el taller s’explicarà com, a través dels líquens, es pot determinar la qualitat de l’aire En el taller s’explicarà com, a través dels líquens, es pot determinar la qualitat de l’aire ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 29 abril 2022 21:19

Aquest dissabte, 30 d’abril, a les 10.30 h, tindrà lloc a la plaça del Castell de Torredembarra, el taller sobre la qualitat de l’aire 'El líquens: bioindicadors de la qualitat de l’aire', organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració de l'entitat GETE-Ecologistes en Acció, dins del programa d’educació ambiental 2022. L’activitat forma part dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) locals.

En el taller s’explicarà com, a través dels líquens, es pot determinar la qualitat de l’aire. Es farà una sortida a l’entorn de Torredembarra per a conèixer els líquens que s’hi troben i com aquests són indicadors de la qualitat de l’aire que respirem.

Per a participar-hi, cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: