Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'estudia la flora i la fauna del litoral del Vendrell per aplicar mesures de protecció a les platges

Una de les actuacions que s’està duent a terme és el seguiment de nidificacions per garantir la cria del corriol camanegre

La regidora de Turisme i Platges, Bàrbara Peris, va presentar l'estudi amb un representant del GEVEN La regidora de Turisme i Platges, Bàrbara Peris, va presentar l'estudi amb un representant del GEVEN AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 15 abril 2022 17:59

Des de fa uns mesos, per encàrrec de la Regidoria de Platges de l'Ajuntament del Vendrell, el grup ecologista GEVEN està fent un estudi de la flora i la fauna del litoral. L'estudi s'emmarca en el procés de renaturalització de les platges de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs, amb la finalitat de poder aplicar mesures de protecció de l’entorn natural.

Una de les actuacions que ja s’està duent a terme en aquests moments és el seguiment de nidificacions per garantir la cria del corriol camanegre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: