Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sortida per descobrir els ocells de Reus, al parc de Sant Jordi

Serà aquest dissabte 16 d'abril, de 09:30 a les 11:30 h

Aquest dissabte s'organitza una sortida guiada per conèixer la fauna ornitològica que habita els parcs urbans, com el parc de Sant Jordi de Reus Aquest dissabte s'organitza una sortida guiada per conèixer la fauna ornitològica que habita els parcs urbans, com el parc de Sant Jordi de Reus HERRERRILLO.COM / BIRDING CATALUNYA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 15 abril 2022 17:36

Aquest dissabte 16 d'abril, de 9:30 a 11:30 h, Birding Catalunya, l'associació CEN i la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus organitzen una sortida guiada per conèixer la fauna ornitològica que habita els parcs urbans, com el parc de Sant Jordi.

De la mà d'Enric Pàmies, els participants tindran l'ocasió de descobrir els ocells d’aquesta zona mentre descobreixen entorns naturals propers a la ciutat de Reus.

Per assistir-hi, cal fer la inscripció: enviant un correu electrònic indicant nom, cognom i any de naixement dels participants i un mòbil de contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'organització recomana portar calçat còmode i aigua. Qui en tingui, també pot portar prismàtics i una guia d’ocells.

L'activitat és gratuïta, tot i que s'accepten donatius per contribuir als projectes de conservació de l’associació CEN.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: