Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Huracans al Mediterrani' amb Tomàs Molina, al Museu del Port de Tarragona

Aquest dimarts, a les 19:30h, el cap de meteorologia de TV3 fa una conferència amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua

Aquest dimarts 22 de març, a les 19:30h, el cap de meteorologia de TV3, Tomàs Molina, fa una conferència amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua Aquest dimarts 22 de març, a les 19:30h, el cap de meteorologia de TV3, Tomàs Molina, fa una conferència amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua PORT DE TARRAGONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Març 2022 08:23

El 22 de març es commemora el Dia Mundial de l’Aigua i des del Museu del Port de Tarragona, com en anteriors edicions, hi participa amb la programació d’una conferència perquè el públic assistent conegui les situacions que ens podem trobar, en un futur no llunyà, a conseqüència del canvi climàtic al món marítim i, especialment, a la Mediterrània.

I amb motiu de la commemoració, el Port de Tarragona ha organitzat a les seves instal·lacions, una conferència per aquest dimarts 22 de març a les 19.30 hores, amb el títol ‘Huracans al Mediterrani? Com canviarà el nostre mar amb el canvi climàtic’ a càrrec de Tomàs Molina Bosch, físic, periodista i cap de meteorologia de la Televisió de Catalunya.

El nostre món s’ha accelerat en els últims anys, i amb ell, el clima del planeta també ho està fent. La mar i els vents que bufen a la Mediterrània també són diferents dels de fa uns anys. Ha canviat la temperatura i la salinitat de l’aigua, també l’alçada del nivell del mar, i aquests canvis estan fent canviar les espècies que viuen a l’aigua, però també les infraestructures dels ports o la forma de les platges. Els canvis ja s’estan produint, però quina en serà la seva evolució els pròxims anys?

El meteoròleg intentarà respondre a aquestes qüestions a les instal·lacions del Museu. És una activitat gratuïta i cal fer reserva prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. atès l’aforament limitat.

El Museu del Port de Tarragona amb aquesta activitat s’acosta al públic general i vol que aquesta iniciativa ajudi a redescobrir la nova museografia inaugurada l’any passat amb una completa remodelació de les instal·lacions. En dates pròximes es presentaran noves propostes del #NouMuseuPortTarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: