Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CERAP de Riudoms programa aquest divendres una nova sessió del cicle 'L'emergència climàtica'

El diumenge 20 de març, l'entitat celebrarà el 'Dia Internacional dels Boscos' amb una sortida als boscos de Castellfollit

El CERAP celebrarà diumenge el 'Dia Internacional dels Boscos' amb una sortida als boscos de Castellfollit, al Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet, a l'Espluga de Francolí El CERAP celebrarà diumenge el 'Dia Internacional dels Boscos' amb una sortida als boscos de Castellfollit, al Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet, a l'Espluga de Francolí ARXIU / ESPLUGA TURISME
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 17 Març 2022 20:30

La Secció de Ciències Socials del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) organitza un nou cicle de 'Pensament i debat', que està dedicat a 'L'emergència climàtica'. La sisena sessió tindrà lloc aquest divendres 18 de març, a les 19.30 h, al canal Youtube del CERAP. Hi participaran Diana Renté Garcia, professora de Biologia i Geologia; i Jaume Osete Gómez, politòleg i mediador de conflicte.

Ambdós són membres de Rebel·lió o Extinció, un node local del moviment internacional Extinction Rebellion (XR). Aquest moviment utilitza principalment la desobediència civil i no violenta contra la inacció de governs i empreses davant de la crisi climàtica i ecològica. Plantegen quatre demandes principals: que es digui la veritat, que s'actuï ja, assemblees ciutadanes escollides per sorteig i justícia climàtica.

L'acte serà moderat per la periodista Carla Clua Alcón.

El CERAP celebra el Dia Internacional dels Boscos

D'altra banda, la secció de Ciències Naturals del CERAP organitza una sortida el diumenge 20 de març per celebrar el Dia Internacional dels Boscos.

El destí de la sortida són els boscos de Castellfollit, al Paratge Natural d'Interès Nacional de Poblet, per fer l'itinerari micològic, que és una passejada pel bosc tot seguint una ruta on es poden observar diverses espècies de bolets pintats als arbres.

Els interessats a participar-hi us heu d'apuntar abans de les 18.00 h de divendres 18 de març, tot indicant l'edat que teniu i si disposeu de vehicle per al desplaçament. Ho heu de fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L'activitat és gratuïta. El punt de trobada serà a les 08.30 de diumenge al pàrquing de terra que hi ha davant d'Arboreto/Forn Domingo de Riudoms.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: