Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Reus adjudica 33 parcel·les d'horts urbans municipals

Tots tindran la llicència per a ús particular per als pròxims tres anys

El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, va visitar un hort urbà del barri Sol i Vista El regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, va visitar un hort urbà del barri Sol i Vista AJUNTAMENT DE REUS
Medi Ambient ACN
Dijous, 17 Març 2022 08:06

L'Ajuntament de Reus ha finalitzat aquesta setmana el procés d'adjudicació de 33 parcel·les d'horts urbans municipals. S'han rebut 73 noves sol·licituds, que donen entrada a catorze nous usuaris i que s'afegeixen als dinou actuals. Tots tindran la llicència per a ús particular per als pròxims tres anys.

Entre els criteris que s'han valorat hi ha viure a menys d'un quilòmetre o l'edat dels sol·licitants, ja que el consistori entén que és un bon recurs per lluitar contra la soledat no volguda de la gent gran. L'empadronament o la renda també han incidit en la valoració.

En els propers dies l'ajuntament farà el condicionament dels espais i davant l'elevat nombre de peticions explorarà altres indrets per fer-hi nous horts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: