Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils instal·larà ancoratges ecològics artesanals per protegir la posidònia oceànica i les espècies marines

Els biòtops preservaran la reserva de la platja del Calvet

El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Vallès, i el representant de l'empresa Sealand, Agustí Sánchez, amb dos d'aquests 10 ancoratges ecològics que s'instal·laran a Cambrils El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Vallès, i el representant de l'empresa Sealand, Agustí Sánchez, amb dos d'aquests 10 ancoratges ecològics que s'instal·laran a Cambrils AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Medi Ambient ACN
Dilluns, 21 Febrer 2022 18:50

L'empresa d'abalisament marítim Sealand On-offshore Services ja té llestos els deu biòtops ecològics i artesanals que instal·laran aquesta primavera a la reserva marina de la platja del Calvet de Cambrils. Els ancoratges ecològics estan fets amb materials naturals com roca calcària, vidre reciclat micronitzat i morter natural. L'objectiu és preservar la posidònia oceànica i les espècies marines.

La zona està compresa entre el Pi Rodó i l'espigó de la platja del Cavet i de la platja de l'Esquirol - una superfície de 900 metres de llargada per 450/200 metres d'amplada i una profunditat variable entre 0 a 6 metres-. Els ancoratges ecològics fan 1,3 mentes d'alçada, 2 metres de diàmetre i pesen al voltant d'1,4 quilos.

A més de delimitar l'espai amb biòtops, també se'n regularan els usos i les activitats i esports - de baix impacte pel medi- i es promourà l'educació ambiental sobre la preservació de recursos pesquers, la recuperació d'espècies singulars i la recerca mediambiental.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: