Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Reus defensa el sistema de control de coloms i assegura que actua "d'acord a la normativa vigent"

El consistori respon a la CUP, que porta el cas a la Fiscalia per mala praxi i vulneració de la llei de protecció animal

Imatge d'arxiu d'unes operàries, amb una xarxa de captura de coloms al barri de Sant Josep Obrer de Reus, el juliol de 2020 Imatge d'arxiu d'unes operàries, amb una xarxa de captura de coloms al barri de Sant Josep Obrer de Reus, el juliol de 2020 ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient ACN
Divendres, 28 Gener 2022 16:24

L'Ajuntament de Reus es defensa davant la denúncia interposada a la Fiscalia de Medi Ambient dels Jutjats de Reus per la CUP i dues entitats animalistes. Fonts municipals apunten que el consistori actua "d'acord amb la normativa vigent" amb relació al sistema de control de coloms a la ciutat.

Aquest divendres al matí, la Candidatura d'Unitat Popular ha presentat a denúncia per mala praxi i vulneració de la llei catalana de protecció animal. Els cupaires creuen que no s'està apostant pel sistema de control ètic i que, per contra, s'utilitza un mètode de captura i sacrifici dels ocells "més senzill i econòmic". De fet, tenen sospites que les despulles dels animals sacrificats es venen a empreses que elaboren pinso o biocombustibles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: