Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un cadena humana de prop de 200 persones demana el desmuntatge de la plataforma del Miracle

L'acció ha estat convocada per SOS Costa Daurada, que portarà la proposta de desmuntatge i creació d'un parc litoral al Ple de l'Ajuntament de Tarragona

Un centenar de persones han format una cadena humana per exigir a l'Ajuntament de Tarragona la retirada de la plataforma de formigó, així com la creació del Parc de la Punta del Miracle Un centenar de persones han format una cadena humana per exigir a l'Ajuntament de Tarragona la retirada de la plataforma de formigó, així com la creació del Parc de la Punta del Miracle TWITTER CUP TARRAGONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 23 Gener 2022 19:29

La plataforma SOS Costa Daurada ha reunit aquest diumenge més prop de 200 persones a la platja del Miracle, que han format una cadena humana per exigir a l'Ajuntament de Tarragona la retirada de la plataforma de formigó, així com la creació del Parc de la Punta del Miracle.

La jornada ha començat amb el muntatge d'una exposició d'imatges de la platja del Miracle. També s'han fet tallers infantils relacionats amb l'entorn i, cap a les 11h, s'ha format la cadena humana. Més tard també s'han organtizat visites guiades entre els assistents pel Parc.

Pròxima acció: moció al Ple de l'Ajuntament de Tarragona

L’objectiu de SOS Costa Daurada és debatre la proposta que ha presentat la plataforma d'entitats ecologistes a l’Ajuntament de Tarragona per tal de renaturalitzar la punta del Miracle i convertir la zona en un gran parc públic litoral. La proposta implica del desmuntatge de la plataforma de formigó actual i la seva reutilització pel cobriment parcial de les vies del ferrocarril.

Precisament SOS Costa Daurada ha presentat una moció, que es debatrà en el proper Ple que se celebrarà el divendres 28 de gener, en la que es proposarà que l'Ajuntament de Tarragona desestimi l'opció de reobrir la plataforma del Miracle, desmunti l'estructura i es reutilitzin els seus materials per altres usos, a canvi d'apostar per la creació d'un nou parc litoral a la Punta del Miracle. La moció també busca un compromís perquè els pressupostos del 2022 incloguin una partida econòmica per a la redacció i execució del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: