Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cadena humana per exigir la retirada de la plataforma de formigó del Miracle

SOS Costa Daurada demana la creació d'un parc natural al litoral tarragoní

Il·lustració de la la proposta de creació del parc municipal litoral de la Punta del Miracle, que impulsa SOS Costa Daurada Il·lustració de la la proposta de creació del parc municipal litoral de la Punta del Miracle, que impulsa SOS Costa Daurada HUGO PRADES
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 20 Gener 2022 14:18

La plataforma de persones i entitats SOS Costa Daurada ha convocat una cadena humana, per aquest diumenge 23 de gener, a les 11h, a la platja del Miracle, per exigir a l'Ajuntament de Tarragona la retirada de la plataforma de formigó del Miracle, així com la creació del Parc de la Punta del Miracle.

La jornada s'iniciarà a les 09h, amb el muntatge d'una exposició d'imatges de la platja del Miracle. A les 10h, s'iniciaran tallers infantils relacionats amb l'entorn i, a les 11h, es formarà la cadena humana. A les 12h, s'organitzaran visites guiades pel Parc fins a les 14h, hora prevista que es clogui la jornada.

L’objectiu de SOS Costa Daurada és debatre la proposta que ha presentat la plataforma d'entitats ecologistes a l’Ajuntament de Tarragona per tal de renaturalitzar la punta del Miracle i convertir la zona en un gran parc públic litoral. La proposta implica del desmuntatge de la plataforma de formigó actual i la seva reutilització pel cobriment parcial de les vies del ferrocarril.

La plataforma ecologista defensa que aquest espai hauria de constituir "una peça destacada en la gestió futura del litoral municipal, tal com ho hauria de recollir el Pla Integral de Protecció, Ordenació i Recuperació pel Litoral Tarragoní, pendent encara de redactar". Des de SOS Costa Daurada consideren que la Punta del Miracle "té un gran potencial com a zona verda litoral, i la renaturalització de la seva platja i la recuperació de tota la façana marítima del municipi és un dels grans reptes actuals de la ciutat i de la seva ciutadania".

De moment, la proposta de creació del parc municipal litoral de la Punta del Miracle ja ha rebut 680 adhesions a la campanya de SOS Costa Daurada al portal Change.org

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: