Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Municipis del Camp de Tarragona, Baix Penedès i Garraf s'uniran en una associació per protegir el litoral

Les localitats d'entre Sitges i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant comparteixen problemàtiques i accions

Imatge de la zona de platja renaturalitzada a Segur de Calafell Imatge de la zona de platja renaturalitzada a Segur de Calafell ELOI TOST / ACN
Medi Ambient ACN
Dimecres, 15 Desembre 2021 15:46

La Taula de Municipis per un Litoral Sostenible es va reunir dimecres passat a Segur de Calafell i va decidir que es constituirà com una associació. L'objectiu de l'entitat serà la de posar en comú les problemàtiques que té la costa de cada localitat i alhora poder fer front comú per reclamar ajudes i millores a ens superiors, com la Generalitat o l'Estat.

En la propera trobada que se celebrarà el març es definirà quina forma jurídica adoptarà. Alhora, en la trobada d'aquest dimecres s'han exposat diferents iniciatives que els municipis han adoptat de forma individual a nivell de protecció de la qualitat ambiental del mar i les platges, i a més de setze ciutats també hi han participat representants de la Generalitat i de Costes de l'Estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: