Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada a Valls per analitzar els resultats de la Conferència de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic

L'Institut d'Estudis Vallencs convida la periodista i divulgadora científica Cori Calero, aquest dimarts 14 de desembre, a les 17:30h

La periodista i divulgadora científica, Cori Calero, ha publicat recentment el llibre 'Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, coneixer-lo per combatre'l' La periodista i divulgadora científica, Cori Calero, ha publicat recentment el llibre 'Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, coneixer-lo per combatre'l' ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Desembre 2021 21:23

No han passat tants dies de la Cimera del Clima que es va cloure a la ciutat escocesa de Glasgow, el passat 12 de novembre, però des de que els mitjans no en parlen, sembla com si la idea d'emergència climàtica s'estigui esvaint.

Per això, aquest dimarts 14 de desembre, a les 17:30h, l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) organitza una xerrada a la sala d'actes, que un mes després de la seva cloenda, analitzarà els resultats de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP26).

La persona convidada a parlar-ne és la periodista i divulgadora científica Cori Calero, que ha estat enviada especial de TV3 a la COP26 i que, a més a més, ha publicat recentment el llibre 'Si el cel es tornés vermell. El canvi climàtic, coneixer-lo per combatre'l'.

La xerrada ha estat organitzada per l'IEV i l'Antena del Coneixement de la URV a Valls. Aquesta sessió serà la primera que es programa en un horari especial, que proposa adaptar activitats a la conciliació familiar, al mateix temps que fer participar als més joves del debat sobre el canvi climàtic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: