Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conferència virtual a Riudoms sobre 'Models per a la transició energètica'

Serà aquest divendres 10 de desembre, a les 19.30h, a càrrec d'Antonio Turiel Martínez, doctor en Física Teòrica i investigador de l'Institut de Ciències del Mar

Imatge d'arxiu d'una xerrada d'Antonio Turiel Martínez, doctor en Física Teòrica Imatge d'arxiu d'una xerrada d'Antonio Turiel Martínez, doctor en Física Teòrica ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 10 Desembre 2021 07:49

La Secció de Ciències Socials del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) organitza un nou cicle de 'Pensament i debat', que estarà dedicat a 'L'emergència climàtica'.

La primera sessió havia de tenir lloc el passat divendres 3 de desembre, però es va haver d'ajornar a aquest divendres, dia 10, a les 19.30h, pel canal Youtube del CERAP. Hi participarà Antonio Turiel Martínez, doctor en Física Teòrica i investigador de l'Institut de Ciències del Mar, que parlarà de 'Models per a la transició energètica'. Moderarà la periodista Neus Bertola Quesada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: