Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra posa en marxa el Punt d’Assessorament Energètic

S'obrirà aquest dimarts 2 de novembre a Cal Bofill

Imatge d'arxiu de Cal Bofill de Torredembarra Imatge d'arxiu de Cal Bofill de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Novembre 2021 19:32

Un dels punts culminants de la Setmana de l’Energia a Torredembarra serà aquest dimarts 2 de novembre, amb l’obertura del Punt d’Assessorament Energètic a Cal Bofill. El nou servei funcionarà inicialment dos dies a la setmana, dimarts i dijous, de 10 a 11 h, amb la possibilitat d’ampliar-se un tercer dia en un espai cèntric del municipi.

Aquest nou servei dependrà de la Regidoria de Sostenibilitat i es comptarà amb monitors energètics. A més, el punt comptarà amb la col·laboració de la Regidoria d’Acció Social, que ampliarà el suport en els casos d’usuaris que es troben en situació de pobresa energètica.

El Punt d’Assessorament Energètic donarà compliment als objectius del PAESC (Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia) i es troba en línia amb diversos ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) que promou la Regidoria de Sostenibilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: