Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"L'Aleixar diu NO a la MAT"

Un centenar de persones s'han trobat a l'ermita del poble abans de fer una marxa silenciosa i reivindicativa fins a l'Ajuntament

Un centenar de persones s'han trobat a l'ermita del poble abans de fer una marxa silenciosa i reivindicativa fins a l'Ajuntament de l'Aleixar Un centenar de persones s'han trobat a l'ermita del poble abans de fer una marxa silenciosa i reivindicativa fins a l'Ajuntament de l'Aleixar XARXA SUD
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 07 Octubre 2021 00:46

La Vall Sostenible ha organitzat aquest dimecres al migdia, amb el suport de la plataforma Xarxa Sud, una mobilització pacífica per fer visible a les autoritats i als promotors de la nova MAT el seu rebuig al projecte. La protesta ha coincidit amb la reunió entre representants de Forestalia i l'equip de govern de l'Aleixar, el qual ha acceptat rebre'ls per escoltar-los, tot i que rebutja aquesta línia d'alta tensió.

Un centenar de persones s'han trobat a l'ermita del poble abans de fer una marxa silenciosa i reivindicativa fins a l'Ajuntament amb màscares i pancartes de calaveres, per tal d'evidenciar que la instal·lació de línies d'alta tensió ·comportaria la mort del poble·. Els manifestants han recordat que aquesta MAT que pretenen instal·lar passaria per aquest municipi i per 31 poblacions més de Catalunya, "fent malbé part del paisatge, territori i economia local".

La reunió s'ha desenvolupat sense incidències però un cop finalitzada, la concentració de persones present davant de l'Ajuntament ha manifestat el seu descontentament amb xiulets, crits d’eslògans, ... fins que els representants de Forestalia han marxat del poble. Els crits de "no ens MATeu" "fora la MAT" "Fora, fora, fora la màfia" han sigut utilitzats com insígnia de la mobilització. Al final els representants de Forestalia han aconseguit marxar tot sentint-se : "No torneu, No torneu".

Les entitats convocants no descarten més mobilitzacions per fer palesa l'oposició al projecte "que pot acabar amb el poble de l'Aleixar".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: