Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una cinquantena de voluntaris desbrossen el bosc a Argençola dos mesos després del foc de la Baixa Segarra i l'Anoia

La plataforma Revifem Queralt demana un canvi en la legislació per facilitar la neteja i la gestió forestal

Imatge de voluntaris netejant el bosc en l’acció organitzada per la plataforma Revifem Queralt al terme municipal d’Argençola (Anoia), el 25 de setembre del 2021 Imatge de voluntaris netejant el bosc en l’acció organitzada per la plataforma Revifem Queralt al terme municipal d’Argençola (Anoia), el 25 de setembre del 2021 MAR ROVIRA / ACN
Medi Ambient ACN
Dissabte, 25 Setembre 2021 15:16

Una cinquantena de voluntaris han netejat aquest dissabte el sotabosc de la zona de Plans de Ferran a l'Argençola (Anoia). La plataforma Revifem Queralt ha impulsat l'acció dos mesos després de l'incendi de la Baixa Segarra, a la Conca de Barberà, i l'Anoia, el qual va cremar 1.657 hectàrees de massa forestal de sis municipis d'aquestes dues comarques. El foc, que es va iniciar al juliol a Santa Coloma de Queralt, ha esdevingut el més gran d'aquest any a Catalunya.

El portaveu de l'entitat, Francesc Pau, ha demanat que hi hagi un canvi de legislació que permeti netejar i gestionar els boscos amb més facilitat. "Hi hauria d'haver un macropla perquè els voluntaris com nosaltres sapiguéssim que podem accedir al bosc a fer aquestes feines", ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: