Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Representants del territori exposen el rebuig a la MAT al subdelegat del govern espanyol a Tarragona

Alcaldes i consells comarcals posen en valor la "unanimitat" respecte el projecte de Forestalia

Imatge dels representants del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, després de la reunió sobre la MAT, el 16 de setembre del 2021 Imatge dels representants del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona, després de la reunió sobre la MAT, el 16 de setembre del 2021 ELOI TOST / ACN
Medi Ambient ACN
Dijous, 16 Setembre 2021 11:59

Una representació d'alcaldes i membres dels consells comarcals del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès afectats per la línia de Molt Alta Tensió (MAT) que Forestalia vol fer entre l'Aragó i Begues (Baix Llobregat) s'han reunit aquest dijous amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona.

La raó era expressar la "unanimitat" del territori contra el projecte i entregar els informes jurídics, ambientals i tècnics que han fet servir com a base per presentar al·legacions a la MAT.

L'alcalde de Falset, Carlos Brull, ha explicat després de la reunió que la resposta de Joan Sabaté ha estat "empàtica" i que els ha transmès que traslladarà les queixes i informes al ministeri de Transició Ecològica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: