Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xarxa Sud organitza a Reus una jornada de debat sobre el model energètic

Serà el proper dissabte 18 de setembre, de 10 a 13h, a la plaça del Doctor Sabater (estàtua del gegant indi del carrer de Sant Joan)

Image d'arxiu d'un parc eòlic a la Conca de Barberà Image d'arxiu d'un parc eòlic a la Conca de Barberà ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 16 Setembre 2021 08:47

Xarxa Sud organitza a Reus, el proper dissabte dia 18 de setembre, de les 10 a les 13h, la jornada 'Model energètic a debat', el primer d'una sèrie de col·loquis amb la intenció de parlar de complexitat, d’energia, de sobirania i de societat. Aquest primer debat tindrà lloc a la plaça del Doctor Sabater, coneguda per la ciutadania perquè acull l'estàtua del gegant indi del carrer de Sant Joan.

La plataforma posarà sobre la taula el model que més ens convé. Segons l'organització, no es tracta d’un simple debat sinó de definir els límits que estem disposats a tolerar com a territori, com a societat o com a ecosistema. No es tracta de raons, de veritats i de poders. Es tracta d’equilibri entre necessitat, capacitat, tolerància. En definitiva, es tracta de crear societat.

Una vegada introduïda la jornada per un membre de Xarxa Sud, es passarà a parlar de complexitat per després enforcar-nos en les respostes a les preguntes de la jornada:

- Quines energies?
- Per a benefici de qui ?
- Quin model volem?

Cada pregunta s’articularà a través d’un o diversos moderadors que introduiran els temes i gestionaran les intervencions dels qui vulguin intervenir.

Es parlarà d’energia, de sobirania, de societat i d’economia. Tot des d’una perspectiva com més global millor i amb una finalitat clara: posar sobre la taula totes les opcions, no únicament les interessades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: