Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El GEVEN anima a particulars i entitats del Baix Penedès a presentar al·legacions contra la MAT

Poden presentar-les, fins al 8 de setembre, a la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona o bé a través d'ajuntaments i consells comarcals

Imatge d'arxiu d'una torre d'alta tensió Imatge d'arxiu d'una torre d'alta tensió ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Setembre 2021 14:04

El Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès (GEVEN) ha iniciat una campanya per animar als particulars i a les entitats a presentar al·legacions en contra del projecte de la línia de molt alta tensió (MAT) privada que preveu connectar l'Aragó amb la subestació de Begues (Baix Llobregat). La data límit per a presentar les al·legacions finalitza el 8 de setembre. L'entitat ecologista posa a disposició de la ciutadania models de formularis d'al·legacions i ofereix assessorament sobre com i on es poden presentar.

Com i on es poden presentar al·legacions?

Les persones que vulguin presentar les al·legacions en format físic, hauran d’anar personalment a la Subdelegació del Govern Espanyol a Tarragona, i portar el document imprès al Registre General d’aquesta mateixa Subdelegació.

Des del GEVEN també es reconama que, abans de fer cap pas, es consulti als respectius ajuntaments així com Consells Comarcals si existeix la possibilitat que ells mateixos presentin les vostres al·legacions a l’ens corresponent (Subdelegació del Govern de Tarragona). També recorden que s'ha d'adjuntar sempre una fotocòpia del DNI.

Llocs addicionals i amb dedicació especial

- La Bisbal del Penedès: Dilluns 6 de setembre al Centre Municipal Cultural (CMC), de 17 a 20h.
- Sant Jaume dels Domenys: Horari habitual d'atenció de l'ajuntament amb ampliació especial d'obertura dimarts a la tarda. El termini per presentar les al·legacions a l'ajuntament finalitza el dia 7.

Per Internet:

-De forma telemàtica amb DNI-e i certificat digital:
https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do
-Formulari telemàtic del GEPEC-EdC si us afecta de forma directa: https://gepec.cat/.../massificacio.../allegacions-mat/
-Model d'al·legacions i instruccions cortesia de l'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys : https://www.santjaumedelsdomenys.cat/.../presenta-al%C2...

En les hores vinents, el GEVEN també posarà a disposició de tothom el seu model d'al·legacions. De moment, es poden demanar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (contacta-hi també si hi ha dubtes, problemes o suggeriments).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: