Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell torna a obrir les bosses de la brossa llançades al carrer per identificar els infractors

Ja se n’han enxampat uns quants, inclosos establiments, que poden ser sancionats amb 750 euros

L’Ajuntament de Calafell ha tornat a obrir a obrir les bosses de la brossa llançades al carrer, o deixades al contenidor però fora d’horari, per identificar els incívics L’Ajuntament de Calafell ha tornat a obrir a obrir les bosses de la brossa llançades al carrer, o deixades al contenidor però fora d’horari, per identificar els incívics AJUNTAMENT DE CALAFELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 28 Agost 2021 17:52

L’Ajuntament de Calafell ha tornat a obrir a obrir les bosses de la brossa llançades al carrer, o deixades al contenidor però fora d’horari, per identificar els incívics que embruten els espais públics i infringeixen la normativa municipal. Ja s’ha pogut enxampar uns quants infractors, entre els quals hi ha fins i tot establiments comercials. Poden ser sancionats amb multes de 750 euros, si la infracció es considera lleu.

La problemàtica és repetitiva, però s’agreuja en època estival, quan la població del municipi es dispara. Per això, el servei d’inspecció municipal ha représ aquesta línia d’actuació, engegada en anteriors ocasions, a la vista del grau elevadíssim d’incivisme en la neteja que es torna a produir aquest estiu.

brossa oberta Calafell

I és que l’Ajuntament es veu abocat, una vegada més, a aplicar mà dura, sobretot quan les campanyes informatives i de conscienciació no convencen els incívics. Ni es corregeix el problema millorant i ampliant els serveis de recollida, ni duplicant-los.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: