Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra presenta aquest mes d'agost l'exposició 'Sender Blau'

Els Senders Blaus són intineraris que enllacen, travessen o parteixen de platges, ports o centres d'interpretació guardonats amb la Bandera Blava

Els Senders Blaus són intineraris que enllacen, travessen o parteixen de platges, ports o centres d'interpretació guardonats amb la Bandera Blava. A la imatge, un Sender Blau de Torredembarra Els Senders Blaus són intineraris que enllacen, travessen o parteixen de platges, ports o centres d'interpretació guardonats amb la Bandera Blava. A la imatge, un Sender Blau de Torredembarra ANNA F. / ARXIU / AJ. TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Agost 2021 01:29

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició 'Sender Blau', a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant tot el mes d’agost. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2021.

Els Senders Blaus són itineraris que enllacen, travessen o parteixen de platges, ports o centres d’interpretació que han estat guardonats amb la Bandera Blava. La voluntat de la iniciativa és la de fomentar la connexió de la xarxa de llocs amb Bandera Blava mitjançant senders que ajudin a posar en valor espais naturals i d’interès cultural i patrimonial propers a platges o port esportius que compten amb la Bandera Blava.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: