Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona arranja les instal·lacions de custòdia del niu de tortuga babaua de la platja del Miracle

Es necessiten persones que vulguin participar com a voluntàries en la custòdia del niu durant aquest temps d'incubació

Imatge de les instal·lacions de custòdia del niu de tortuga babaua de la platja del Miracle de Tarragona Imatge de les instal·lacions de custòdia del niu de tortuga babaua de la platja del Miracle de Tarragona AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 06 Agost 2021 23:06

La conselleria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona, a través del Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC-EdC), ha arranjat les instal·lacions de custòdia del niu de tortuga babaua de la platja del Miracle. En concret, s'ha instal·lat una carpa per oferir protecció als voluntaris que custodien el niu i una tanca de fusta per protegir el perímetre interior del niu de tortuga.

De la mateixa manera, l'Autoritat Portuària de Tarragona ha instal·lat tanques metàl·liques que reforcen el tancament perimetral exterior del niu així com un lavabo mòbil adaptat pels voluntaris que custodien el niu de tortuga.

Crida al voluntariat

Des de l'Ajuntament es recorda a la ciutadania que totes aquelles persones que vulguin participar com a voluntàries en la custòdia del niu durant aquest temps d'incubació ho poden fer enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L'Ajuntament agraeix un cop més la feina de tot el voluntariat, de les entitats ambientals del territori: GEPEC, GATA, Ecologistes en Acció, La Sínia, Plataforma Salvem la Platja Llarga i Greenpeace, de l’Autoritat Portuària de Tarragona i la Generalitat de Catalunya que estan duent a terme una gran tasca per preservar el niu de la tortuga babaua que recordem va fer un niu i va deixar prop d'un centenar d’ous a la sorra de la platja del Miracle el passat 9 de juliol.

Cal recordar també que davant de qualsevol evidència de la presència de fauna marina a les nostres platges cal trucar immediatament al telèfon d’emergències 112.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: