Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Observatori de la Qualitat de l'Aire conclou que les mitjanes d'emissions a Tarragona segueixen per sota dels límits

S'analitza la presència de 62 compostos a una quinzena de poblacions a través de 22 punts on s'han instal·lat mesuradors

Imatge general del polígon nord de la petroquímica de Tarragona vist des de Puigdelfí Imatge general del polígon nord de la petroquímica de Tarragona vist des de Puigdelfí ÀLEX RECOLONS / ACN
Medi Ambient ACN
Dilluns, 02 Agost 2021 18:33

L'Observatori de la Qualitat de l'Aire del Camp de Tarragona conclou que tots els valors dels compostos orgànics volàtils (COV) segueixen "molt per sota" dels límits establerts. Els resultats dels mesuraments fets al llarg dels primers sis mesos del 2021 per part de l'Observatori -impulsat per Repsol amb la participació de l'AEQT- garanteix que totes les emissions segueixen per sota dels límits legals i recomanats amb uns resultats similars a altres anys.

S'avalua la presència de 62 compostos diferents a 15 poblacions a través de 22 punts on s'han instal·lat mesuradors. Sobre el benzè, els valors mitjans es troben "molt per sota" del límit d'immissió de 5 μg m -3 (micrograms per metre cúbic) i el butadiè també està per sota dels 2 μg m -3.

Segons informa l'Observatori, si es fa l'anàlisi de la suma total de COV detectats, sense distingir-ne les tipologies, Barcelona segueix sent la població amb més concentració d'aquestes substàncies.

A l'Observatori enguany s'han incorporat en el consell social els ajuntaments de Reus i Vilallonga del Camp i també l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona i l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: