Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alliberen 25 tortugues marines a la platja de la Pineda després d'un any de cria en captivitat

Són exemplars careta d'entre 800 grams i dos quilos que han estat retornats al medi natural per la Fundació CRAM

Imatge de membres de la Fundació CRAM en el moment d'alliberament de les tortugues careta. Fotografia cedida per la Fundació CRAM, el 29 de juliol de 2021 Imatge de membres de la Fundació CRAM en el moment d'alliberament de les tortugues careta. Fotografia cedida per la Fundació CRAM, el 29 de juliol de 2021 FUNDACIÓ CRAM
Medi Ambient ACN
Dijous, 29 Juliol 2021 16:19

Membres del CRAM han alliberat 25 exemplars de tortugues careta, d'entre 800 grams i dos quilos, a la platja de la Pineda de Vila-seca aquest dijous al matí. Es tracta d'exemplars que van néixer fa un any en aquest mateix punt i que han estat retornats al medi natural després de créixer en captivitat.

L'alliberament s'ha fet a primera hora del matí i tancat al públic. El programa de cria en captivitat, anomenat 'Head starting', ha comptat amb 43 cries, però no han sobreviscut totes a causa de malalties o bé complicacions a l'hora de sortir de l'ou. N'hi ha vuit que romanen al centre de la Fundació CRAM i seran alliberades pròximament. El programa té un èxit de supervivència del primer any de vida d'aquests animals del 58%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: