Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona inicia les tasques de desbrossament i neteja de la zona forestal de Llevant amb alt risc d'incendi

Els treballs es concentren en zones urbanitzades properes a entorns forestals i es plantegen durant cinc anys

Els treballs es concentren en zones urbanitzades properes a entorns forestals i es plantegen durant cinc anys Els treballs es concentren en zones urbanitzades properes a entorns forestals i es plantegen durant cinc anys MANEL R. GRANELL
Medi Ambient ACN
Dilluns, 12 Juliol 2021 14:38

L'Ajuntament de Tarragona ha engegat els treballs de desbrossament i neteja de la zona forestal de Llevant amb alt risc d'incendi. Es tracta d'unes tasques que s'inclouen en el contracte plurianual que comprèn totes les urbanitzacions de la ciutat i que s'emmarquen en un pla de cinc anys. Concretament, l'operatiu es concentra en entorns forestals que tenen edificacions situades a menys de 500 metres de distància. Els operaris s'encarreguen de talar, desbrancar i retirar la vegetació susceptible de patir incendis. En la primera setmana de l'operatiu l'empresa Arico Forest ha treballat al llarg del passeig de l'Esquirol i el perímetre de la Móra-Cala Tamarit. Properament s'estendrà fins la Torre d'en Segur.

La primera de les campanyes de neteja s'ha centrat a la zona de Llevant i properament es traslladarà al camí de Ronda fins la platja de la Móra, un tram del camí del Castell de Tamarit i per l'altre extrem un tram del carrer Llobregat i Baix Camp. També es treballarà a l'entorn d'un nucli de cases aïllades ubicades entre el Camp de Golf i l’Autopista AP-7, així com també una part de la urbanització Pinatell. A la vegada, es farà un manteniment de la zona propera al Mas del Frare, a tocar d'Els Pallaresos.

En la segona fase, està previst continuar els treballs amb els perímetres vegetals d'altres urbanitzacions de Llevant, mentre que la tercera i la quarta fase es concentraran a la zona nord de la ciutat. Finalment, la cinquena fase es centrarà en els voltants de les Coves del Llorito, el Centre d’Innovació i Formació Ocupacional i cases o masies aïllades de la zona.

La consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, ha fet un seguiment dels treballs de desbrossament i neteja: (M.G): 

Cristina Guzmán desbrossament Llevant

Crida a la precaució i a la prevenció

Des del consistori tarragoní es recorda que els propietaris de parcel·les tenen l'obligació de mantenir nets els terrenys. En aquesta línia, la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Cristina Guzmán, ha reiterat "la importància dels treballs de prevenció" i per això ha demanat "molta cura" per part de veïns i visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: