Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Descobreixen a Calafell el primer niu de tortuga marina d'aquesta temporada

Hi ha post 146 ous, 61 dels quals seran incubats entre CRAM i el CRARC

La zona delimitada del primer niu de tortuga marina d'aquesta temporada a la platja de Calafell La zona delimitada del primer niu de tortuga marina d'aquesta temporada a la platja de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Medi Ambient ACN
Dissabte, 19 Juny 2021 22:28

Una tortuga marina ha post 146 ous la nit de divendres a aquest dissabte a la platja de Calafell. Segons ha informat la Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM), es tracta del primer niu de la temporada al litoral català.

Després de rebre l'avís d'un agent de la Policia Local, un equip del CRAM i tècnics de la Generalitat s'han desplaçat a la zona i han traslladat uns metres el niu, que era molt a prop de la línia de la platja i podria haver patit inundacions en cas de temporal.

61 dels 146 ous s'incubaran artificialment per garantir part de la posta: 41 al CRAM i 20 al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: