Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou demana la col·laboració ciutadana per protegir una tortuga babaua vista als Capellans

L'Ajuntament demani que no es molesti, que no es toqui ni se li facin fotografies / Es demani a qui la trobi que truqui al 112

Aquesta nit passada ha estat vista a la platja Capellans de Salou una tortuga babaua (Caretta) Aquesta nit passada ha estat vista a la platja Capellans de Salou una tortuga babaua (Caretta) AJUNTAMENT DE SALOU
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 18 Juny 2021 22:43

Aquesta nit passada ha estat vista a la platja Capellans de Salou una tortuga babaua (Caretta). Es tracta d'una espècie protegida.

L'Ajuntament de Salou, a través de l'àrea de Medi Ambient, demana el màxim respecte i prudència cap a aquest animal, i que no es molesti, no es toqui, i no se li facin fotografies. També cal evitar que vegi les persones. Es demana a qui la trobi que truqui al 112, telèfon d'Emergències, informant de la seva posició i estat.

Finalment, des de l'Ajuntament s'adreça un missatge de responsabilitat: "Entre tots/es, col·laborem amb la preservació del medi natural i la biodiversitat".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: