Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La deixalleria mòbil farà parada a Santa Coloma el dilluns 14 de juny

S’instal·larà davant del Casal, entre les 09:00 i les 13:00h

Imatge d'arxiu de la deixalleria mòbil de la Conca de Barberà, amb una agent cívic Imatge d'arxiu de la deixalleria mòbil de la Conca de Barberà, amb una agent cívic ARXIU / CCCB
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 10 Juny 2021 12:11

La deixalleria mòbil s'instal·larà el proper dilluns, 14 de juny, davant del Casal la deixalleria mòbil. Ho farà entre les 9 del matí i la 1 del migdia. Es tracta d’una furgoneta equipada i adaptada per a la recollida de residus especials i també de tots aquells residus que no es poden dipositar als contenidors i s'han de portar a la deixalleria.

Amb aquesta deixalleria mòbil es vol facilitar al màxim la recollida selectiva a tots els ciutadans, a més d’agilitzar el sistema i millorar l'accessibilitat per als usuaris. A més, va acompanyada d'una agent cívic que resol dubtes i problemes dels usuaris sobre la recollida selectiva.

A causa de la limitació d'espai, abans de dur qualsevol residu voluminós s'ha de comunicar a l'operari de la deixalleria mòbil. També hi ha l'opció de portar-ho directament a la deixalleria municipal o trucar al 977 86 56 00 i coordinar un dia de recollida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: