Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Canonja prepara la cinquena edició de l'Ecoverd

Del 3 al 12 de juny se celebraran activitats relacionades amb el medi ambient i la vida saludable

La sortida amb bicicleta a Constantí és una de les activitats programades a l'Ecoverd de la Canonja La sortida amb bicicleta a Constantí és una de les activitats programades a l'Ecoverd de la Canonja AJUNTAMENT DE LA CANONJA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 28 Mai 2021 11:47

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Canonja, amb la col·laboració d'entitats del poble, presenta un any més el programa de l'Ecoverd, una setmana dedicada al medi ambient i a la vida saludable i que enguany arriba a la cinquena edició.

Les activitats de l'Ecoverd

Del 3 al 12 de juny tot un seguit d'actes ompliran el programa de l'Ecoverd, des de xerrades i tallers informatius, a càrrec d'especialistes, de temes diversos com 'Història, tecnologia i recerca de l’olivera a Catalunya', 'Podem salvar el món amb el què mengem', 'Les conseqüències de comprar / consumir / llençar', 'Biodiversitat km O. Històries molt animals al costat de casa'; fins a activitats més lúdiques, esportives o relaxants com la sessió de Hatha i Yin Yoga, l'espectacle familiar 'En Bernat el pescador', la sortida amb bicicleta a Constantí amb activitat especial al riu Francolí, la caminada popular guiada pels voltants de la Canonja i la gimcana familiar per tal d'ajudar al superheroi TRIPLE R. “Ens hem hagut d’adaptar a les actuals circumstàncies però no podíem deixar de celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient”, ens comenta la regidoria de l’àrea, Glòria Virgili.

I a les escoles...

Al llarg de la setmana els centres educatius canongins, escola, institut i llar d'infants també organitzaran activitats relacionades amb el medi ambient i la cura del nostre entorn. I, a càrrec de Ecovidrio Ecoembes, dues educadores recorreran la via pública per explicar-nos la importància de reciclar correctament el vidre i el plàstic.

La regidora Glòria Virgili considera que les passades edicions són una mostra de la sensibilització que tenen els canongins envers aquests temes i que “per tant en aquesta cinquena edició hem volgut preparar més accions i activitats relacionades amb el medi ambient, la vida saludable i la sostenibilitat. Sabem la importància que tenen aquests petits gestos per aconseguir un mon més net i sa”.

Les activitats de l'Ecoverd són gratuïtes i tenen aforament limitat. En el programa d'actes penjat a la web www.lacanonja.cat hi trobareu tota la informació i quines requereixen inscripció prèvia per tal de poder-hi participar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: