Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Constantí organitza activitats per fomentar el reciclatge d'aparells elèctrics

S'ha fet una sessió de contes i un taller de màgia per a infants i un taller sobre reparació de petits aparells electrodomèstics per a joves

Les activitats van començar amb una sessió de contes per a nens i un taller de màgia a la plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca Les activitats van començar amb una sessió de contes per a nens i un taller de màgia a la plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 27 Mai 2021 07:15

La Biblioteca Municipal de Constantí ha organitzat diverses activitats per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics. L’acció s’emmarca dintre de la campanya “Canvia el xip. Recicla’ls” i forma part del Pla Nacional per al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible que organitza el Servei de Biblioteques de la Generalitat i l’Agència de Residus de Catalunya.

Les activitats, que formen part de la Setmana del Medi Ambient que organitza l’Ajuntament de Constantí, s'iniciaven el passat dissabte 22 de maig amb una sessió de contes per a nens i un taller de màgia a la plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. A través de la màgia, un divertit conte i un original taller, els infants van descobrir la importància de reciclar i llençar correctament els aparells elèctrics i electrònics.

El dilluns 24 de maig es va impartir un taller a la Biblioteca Municipal per a joves a partir dels 16 anys, sobre reparació dels petits aparells electrodomèstics amb nocions sobre com cal cuidar-los i fer reparacions senzilles. Dintre d’aquesta campanya ”Canvia el xip. Recicla’ls” des d'aquesta setmana també s’ha instal·lat un punt verd de recollida de petits aparells elèctrics i electrònics a la Biblioteca Municipal.

reciclatge aparells Biblioteca Constantí

L’objectiu d’aquestes accions és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: