Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acció de neteja a les Madrigueres del Vendrell

Es farà aquest diumenge 9 de maig, de 10 a 12h, amb motiu del 'Let’s clean Up Europe 2021'

La jornada de neteja tindrà lloc a la platja de Les Madrigueres del Vendrell La jornada de neteja tindrà lloc a la platja de Les Madrigueres del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 07 Mai 2021 10:01

El proper diumenge 9 de maig, de 10 a 12h, l’Ajuntament del Vendrell, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la col·laboració del GEVEN, Grup Ecologista del Vendrell i el Baix Penedès, organitza una acció de neteja a les Madrigueres. L’activitat serà dinamitzada pel GETE - Ecologistes en Acció.

La jornada s’emmarca en la iniciativa 'Let’s Clean Up Europe', una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. La campanya d'enguany està previst realitzar-la del 7 al 9 de maig.

Per participar a l’acció de neteja a les Madrigueres cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nombre de participants i el nom, el telèfon i el correu electrònic de cadascun d’ells.

El punt de trobada serà a la platja de Les Madrigueres, davant del búnquer (fora del tancat de protecció).

Des de l'organització es recorda als participants portar roba i calçat còmode, gorra, crema solar i guants de treball.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: