Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alcaldes del Baix Penedès insten el Govern a frenar la instal·lació de parcs fotovoltaics en terrenys agrícoles

Els batlles exigeixen la derogació "immediata" del decret d'energies renovables

Alcaldes del Baix Penedès aproven un nou manifest d’oposició als parcs fotovoltaics en terrenys agrícoles Alcaldes del Baix Penedès aproven un nou manifest d’oposició als parcs fotovoltaics en terrenys agrícoles CCBP
Medi Ambient ACN
Dimecres, 05 Mai 2021 00:30

El Consell d'Alcaldies del Baix Penedès demana a la Generalitat que aturi la instal·lació de grans parcs de plaques fotovoltaiques en terrenys agrícoles. Davant l'auge de projectes a la comarca, els batlles han acordat un manifest amb què reclamen al Govern que derogui "immediatament" el Decret Llei 16/2019 de regulació de les energies renovables, al mateix temps que demanen la creació d’un Pla Territorial Sectorial Agrari específic per al Baix Penedès.

Els alcaldes asseguren que els parcs fotovoltaics malmeten el paisatge de la comarca, no aporten cap valor i empobreixen l'economia. A banda del manifest, els batlles han acordat consensuar les al·legacions dels ajuntaments afectats per la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Fa poques setmanes, els alcaldes de l'Alt Penedès també van mostrar la seva oposició a aquests projectes amb un manifest que feia les mateixes peticions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: